Håndterapi

Ingen ventetid

Behagelig genoptræning af håndled

Det kan jeg tilbyde inden for håndterapi

Hvad kan en håndterapeut gøre for mig?

Håndterapeuter er med til at danne bindeleddet fra du er blevet opereret og til at du igen fungerer normalt i dine daglige aktiviteter. Håndterapeuter yder ikke-operative indgreb, og hjælper med forebyggende pleje og post-kirurgisk rehabilitering til en lang række af lidelser, lige fra enkle fingerskader til komplekse håndskader. Patienter med kroniske lidelser, såsom artritis, kan få gavn af terapi gennem uddannelse om ledbeskyttelse og skånehensyn samt hjælpemidler, både midlertidige og permanente. En håndterapeut benytter en række forskellige teknikker og værktøjer, herunder aktivitets- og øvelsesprogrammer, specielfremstilling af skinner, hjælp til smertehåndtering samt til behandling af hævelse, sår og arpleje.

Håndterapi

At få rådgivning, behandling og øvelser af en autoriseret håndterapeut kan gøre forskellen mellem succes og fiasko efter en håndskade.

Håndterapi er behandling af skader og lidelser i skulder, arm, albue, underarm, håndled og hånd. Vi benytter en række terapeutiske interventioner til at hjælpe med at få klienten tilbage til deres højeste niveau af funktion muligt. Det kræver en specialist med viden og erfaring, at behandle og lindre komplekse hånd- og armskader.

Hvad er en håndterapeut?

En håndterapeut er en ergoterapeut, som gennem efteruddannelse, klinisk erfaring og integration af viden inden for anatomi, fysiologi og kinesiologi er blevet dygtig til behandling af patologiske øvre ekstremitetsbetingelser som følge af traumer, sygdom, medfødt eller erhvervet deformitet. Disse terapeuter kan behandle grundlæggende og komplekse håndbetingelser.

Som håndterapeut specialiserer vi os i behandling af hånd- og øvre ekstremiteter. Vi arbejder tæt sammen med ortopædiske kirurger, som også specialiserer sig i hånden for at sikre de optimale resultater for vores klienter.

Har du brug for en undersøgelse eller behandling?